Welkom bij de Koopaccus.net - Goedkope Accu en Batterijen en Adapter Kopen!

Veelgestelde vragen over betalingen

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

De geaccepteerde betaalmethoden op Koopaccus.net zijn de volgende: PayPal, Creditcard en Pinpas.

Heb ik een PayPal-rekening nodig om te betalen?

Nee. U kunt betalen met uw creditcard / betaalpas (Visa, MasterCard, American Express en Discover) - allemaal zonder een PayPal-account te hebben. Wanneer u wordt doorgestuurd naar de Paypal-pagina, klikt u op het tabblad "Betalen met een bankpas of creditcard".

Is PayPal veilig?

Ja. PayPal gebruikt SSL-technologie om uw gegevens veilig te houden. Als u een betaling met PayPal verzendt, ontvangt de ontvanger bovendien geen gevoelige financiële informatie zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van mensen die u niet kent. PayPal is vanaf de grond af ontworpen als een veiligere manier om online geld te verzenden. Uw financiële gegevens worden niet verkocht of getoond aan een handelaar of detailhandelaar.

Waarom is mijn creditcardbetaling geweigerd?

Alle betalingsverwerking wordt afgehandeld door een onafhankelijke beveiligde betalingsverwerker. Koopaccus.net krijgt geen betalingsinformatie. Controleer het volgende en neem contact op met uw creditcardmaatschappij als het probleem zich blijft voordoen.

1.Onjuiste factuurgegevens.
2.Onvoldoende middelen.
3.De kaart is als verloren of gestolen gemeld.
4.De kaart is verlopen.
5.De kaart is niet geactiveerd.
6.De kaart kan niet worden gebruikt om goederen / diensten te betalen in een kaarthouder-niet-aanwezig-omgeving (online / via internet).
7.3-D Secure (MasterCard SecureCode en Verified by Visa) is niet geactiveerd.
8.Kredietlimiet bereikt.

Verzending FAQ

Hoe lang duurt het voordat mijn item mij bereikt?

Houd er rekening mee dat werkdagen, met uitzondering van zaterdagen, zondagen en feestdagen, worden berekend in termen van de leveringstermijn. Over het algemeen duurt de levering ongeveer 7 - 15 werkdagen. De specifieke levertijd is onder voorbehoud van levering op de verzendpagina.

Wat moet ik doen als mijn zending nooit is aangekomen?

Als het nog steeds niet aankomt, neem dan per e-mail contact op met onze klantenservice of dien het verzoek in. We komen spoedig bij u terug. Even geduld, Koopaccus.net zal je niet teleurstellen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat deze is verwerkt?

Over het algemeen kunnen bestellingen niet meer worden gewijzigd nadat ze zijn geplaatst. Als u echter onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling contact met ons opneemt, zullen we ons best doen om de wijziging (en) op te vangen. Als de bestelling al is verzonden, kunnen we geen wijzigingen aanbrengen.

Hoe kan ik mijn bestelstatus controleren?

Normaal gesproken sturen we u het tracking nummer op de volgende werkdagen. Als u vragen heeft, klik dan hier om contact met ons op te nemen, onze klantenservice zal binnen 24 uur reageren.

Batterij FAQ

Wat moet ik na vervanging doen met de oude laptop accu?

Gooi de oude accu nooit in de vuilnisbak. De batterij bevat namelijk schadelijke stoffen. Lever de oude laptop accu daarom in bij een recyclepunt. Waar dit is, vind je op de website van jouw gemeente.

Tips en waarschuwingen voor een laptop batterij

Tips:
1.Het wordt aanbevolen dat u elke drie maanden een volledige ontlading uitvoert en oplaadt om de kalibratie van uw batterij te behouden.
2.Draai de schermverlichting zo ver als je kunt en nog steeds kunt zien naar beneden, hierdoor gaat je batterij langer mee.
3.Schakel alle hardware en programma's uit die u niet gebruikt. Als u ze niet nodig heeft, schakel ze dan uit.
4.Verlaag uw energie-instelling naar draagbaar / laptop of energiebesparing om uw batterij langer te laten werken.
5.Voeg meer RAM toe zodat er een minimum aan toegang tot de harde schijf is.
6.Nadat een laptopbatterij is opgeborgen en opnieuw is opgeladen, wordt deze mogelijk slechts 10-15 minuten opgeladen en beweert dan dat de laptopbatterij volledig is opgeladen, dit is een veelvoorkomend verschijnsel bij oplaadbare laptopbatterijen, om dit te verhelpen, verwijdert u gewoon de laptopbatterij en plaats hem vervolgens opnieuw om het laadproces opnieuw te starten.
Waarschuwingen:
1.Als uw computer automatisch updates uitvoert, betekent dit dat er dingen continu actief zijn terwijl u dat niet nodig hebt.
2.Cd's en dvd's laten draaien terwijl de batterij niet op de oplader zit, loopt sneller leeg.
3.Speel geen games op je computer als de batterij niet in de oplader zit, het moet harder werken om alle grafische afbeeldingen en andere noodzakelijke programma's uit te voeren.
4.Sluit een laptop nooit aan op een auto-voedingsadapter als vervanging voor het werken op de laptopbatterij. U zult waarschijnlijk uw laptop beschadigen of vernietigen.
5.Lithiumionen kunnen kapot gaan als de spanning onder een bepaald niveau zakt, zorg ervoor dat de batterij van uw notebook niet volledig en herhaaldelijk leegloopt.
6.Als u van plan bent de notebook-accu een maand of langer niet te gebruiken, laad de accu dan volledig op en bewaar deze op een koele plaats. De laptopbatterij verliest zijn lading terwijl hij wordt opgeborgen en moet opnieuw worden opgeladen voordat u hem weer kunt gebruiken.

Mijn nieuwe batterij laadt niet op. Is het defect?

Meestal NEE. Nieuwe batterijen zijn in ontladen toestand en moeten voor gebruik volledig worden opgeladen. Het wordt aanbevolen de nieuwe batterij twee tot vier keer volledig op te laden en te ontladen, zodat deze zijn maximale nominale capaciteit kan bereiken.
Over het algemeen wordt aanbevolen om 's nachts op te laden (ongeveer twaalf uur). Het is normaal dat een batterij tijdens het opladen en ontladen warm aanvoelt.
Wanneer u de batterij voor de eerste keer oplaadt, kan het apparaat aangeven dat het opladen al na 10 of 15 minuten is voltooid. Dit is normaal bij oplaadbare batterijen. Nieuwe batterijen zijn moeilijk op te laden voor het apparaat; ze zijn nooit volledig opgeladen en niet "ingebroken". Soms stopt de oplader van het apparaat met het opladen van een nieuwe batterij voordat deze volledig is opgeladen. Als dit gebeurt, verwijdert u de batterij uit het apparaat en plaatst u deze opnieuw. De oplaadcyclus zou opnieuw moeten beginnen. Dit kan meerdere keren gebeuren tijdens de eerste keer opladen van de batterij. Maak je geen zorgen; het is volkomen normaal.

De do's en don'ts bij het gebruik van batterijen

Batterij Do's:
1.Batterij volledig opladen / ontladen tot 3 cycli voordat de volledige capaciteit van een nieuwe batterij is bereikt.
2.Volledig ontladen en vervolgens de batterij elke twee tot drie weken volledig opladen voor batterijcondities.
3.Laat het apparaat op de batterij werken totdat het wordt uitgeschakeld of totdat u een waarschuwing krijgt dat de batterij bijna leeg is. Laad de batterij vervolgens opnieuw op volgens de instructies in de gebruikershandleiding.
4.Verwijder uit het apparaat en bewaar op een koele, droge, schone plaats als de batterij een maand of langer niet zal worden gebruikt. Laad de batterij op na een opslagperiode.
5.Zorg voor maximale prestaties van de batterij door de energiebeheerfuncties van het apparaat te optimaliseren. Raadpleeg de handleiding voor verdere instructies.
Batterij Don'ts:
1.Maak geen kortsluiting. Een kortsluiting kan ernstige schade aan de batterij veroorzaken.
2.Laat de batterij niet vallen, sla er niet op en maak geen misbruik van de batterij, aangezien dit kan leiden tot blootstelling van de bijtende celinhoud.
3.Stel de batterij niet bloot aan vocht of regen.
4.Houd de batterij uit de buurt van vuur of andere bronnen van extreme hitte. Verbrand niet. Blootstelling van de batterij aan extreme hitte kan leiden tot een explosie.

  • apple
  • bosch
  • canon
  • epson
  • hp
  • philips
  • samsung
  • siemens
  • sony
Copyright © 2025 by Koopaccus.net
Veilig Betalen