Hoe Maak Je Een Apple Watch Bandje Schoon?

De Apple Watch biedt veel functies, of je nu van fitnesstraining houdt of gewoon een smartwatch nodig hebt om je op de hoogte te houden van je takenlijsten. Deze smartwatches bieden nu het beste van traditionele en digitale technologieën.

Hoewel het horloge zelf veel digitale gezichtsaanpassingen biedt, voegt het assortiment Apple Watch-bandjes ook persoonlijkheid toe. Deze banden zijn van professioneel ogend leer tot sportieve gevlochten banden. Na een zware training of een warme dag helpt het reinigen van deze apparaten huidirritatie en andere dermatologische problemen te verminderen, maar behoudt het ook de schoonheid van het apparaat.

Terwijl u uw AirPods schoonmaakt, moet u even de tijd nemen om ook de banden van uw horloge schoon te maken. Met schone apparaten kunt u genieten van uw trainingen en andere activiteiten zonder u zorgen te maken over uw gezondheid.

Korte introductie: welke bandjes zijn er?
> Solo Loop is gemaakt van UV-behandelde vloeibare siliconen die rekbaar, zwem- en zweetbestendig is.
> Gevlochten Solo Loop is gemaakt van 16.000 gerecyclede polyestergarenfilamenten rond ultradunne siliconendraden en is daarom zweet- en waterbestendig.
> De sportband is gemaakt van een hoogwaardig fluorelastomeer dat tegen zweet en water kan.
> Sport Loop is gemaakt van geweven nylon en heeft een vochtafvoerend ontwerp dat ademend is.
> Nike sportband is gemaakt van lichtgewicht fluorelastomeer om natuurlijke elementen zoals zweet en water aan te kunnen.
> Nike Sport Loop is gemaakt van flexibel nylonweefsel met exclusieve reflecterende draden van Nike. Het ontwerp zorgt ervoor dat je geen last hebt van vocht.
> Leren bandjes zijn gemaakt van natuurlijk leer uit Frankrijk. Het leer krijgt door de jaren heen een patina en verkleurt bij blootstelling aan vloeistoffen of direct zonlicht.
> Hermès Jumping Single Tour is gemaakt van nylon (textiel) en is zwembestendig.
> Hermès lederen band is gemaakt van handgemaakt kalfsleer. Leer is niet geschikt voor ruw gebruik of blootstelling aan elementen zoals direct zonlicht.
> Roestvrijstalen band is gemaakt van roestvrij staal dat de beste duurzaamheid biedt van alle stijlen.

Verwijder het bandje
De eerste stap om de band schoon te maken, is deze van de Apple Watch te verwijderen. Volg deze stappen om de band van uw AppleWatch te scheiden:
1. Leg de Apple Watch met de voorkant naar beneden op zacht, schoon materiaal zoals een microvezeldoek of een gewatteerde mat.
2. Druk op uw horloge op de ontgrendelingsknop van de band en schuif de band voorzichtig naar buiten.

Als de band niet naar buiten schuift, houdt u de ontgrendelingsknop ingedrukt en probeert u het opnieuw. Sluit voor de schakelarmband de sluiting en druk op een van de schakelontgrendelingsknoppen om de band in twee delen te scheiden. Volg de bovenstaande stappen om de band van het horloge te verwijderen.

Het opnieuw installeren van de horlogeband is een eenvoudig proces dat begint met het verschuiven van de band terwijl u er tegelijkertijd voor zorgt dat de wijzerplaat naar beneden is en met de tekst op de band naar u toe. U zou een klik moeten horen wanneer de band met succes is geplaatst.

Forceer of gebruik geen agressieve bewegingen om de riem in te brengen. Als de riem niet vastklikt, beweeg hem dan voorzichtig op en neer en schuif hem totdat hij past. Het wordt aanbevolen om uw Apple Watch niet te dragen met een slecht passende band.

Je Apple Watch bandje verzorgen
Onderhoudsmethoden voor de horlogeband verschillen afhankelijk van het soort materiaal. Hoewel de volgende tips van toepassing zijn op de meeste horlogebandjes, kunnen de reinigingsinstructies verschillen voor bandjes die niet van Apple zijn.

Het schoonmaken van Apple Watch bandjes
De volgende methoden zijn gebaseerd op de suggesties van Apple voor het schoonmaken van de banden die ze aanbieden.

Leren bandjes schoonmaken
Leer, dat een natuurlijk materiaal is, is onderhevig aan verandering met de leeftijd en blootstelling aan verschillende elementen. De beste manier om een ​​leren band schoon te maken is met een niet-schurende, pluisvrije doek.

Als de band hardnekkige vlekken heeft, kunt u een zachte doek licht bevochtigen met zoet water en deze afnemen. Het weken van leren banden in water of andere schoonmaakmiddelen kan ernstige schade veroorzaken. Leer is niet waterbestendig en daarom moeten dergelijke extreme reinigingsmethoden worden vermeden.

Droog de band aan de lucht of dep hem met een zachte doek voordat u hem opnieuw installeert. Laat uw leren banden nooit in direct zonlicht of bloot aan hoge temperaturen, omdat dit het materiaal kan aantasten. Breng een lederen balsem aan om de riem geconditioneerd te houden voor een betere duurzaamheid en flexibiliteit.

Solo Loop, Sport Band en Nike Sport Band schoonmaken
Regelmatig afnemen met een zachte, niet-schurende, pluisvrije doek is voldoende voor de dagelijkse reiniging. Als de banden echter plakkerige of olieachtige resten hebben, kunt u een zachte doek gebruiken die is bevochtigd met schoon water om deze af te vegen.

Als alternatief kunt u ook een mengsel van warm water en een milde, hypoallergene handzeepoplossing gebruiken om de banden af ​​te vegen. Het gebruik van reinigingsdoekjes, zoals een doekje met 70% isopropylalcohol of een doekje met ethylalcohol van 75%, zal ook de klus klaren.

Gevlochten banden kunnen worden gereinigd met behulp van de bovenstaande methode. Maar de gevlochten structuur kan vuil binnen zijn weefsels vasthouden. Om dit aan te pakken, gebruikt u een zachte borstel zoals een babytandenborstel om het vuil voorzichtig weg te vegen. U kunt de borstel ook in een oplossing van milde zeep en warm water dompelen.

Vermijd het gebruik van schuurborstels op textiele of geweven banden, omdat deze het materiaal kunnen beschadigen. Gebruik altijd zachte druk om te voorkomen dat de weefsels worden verstoord of de kleurstoffen worden aangetast. Nylon materiaal kan in water worden geweekt en voorzichtig worden gewassen.

Nadat u de riem hebt schoongemaakt, moet u deze volledig drogen voordat u hem weer bevestigt.

Roestvrijstalen bandjes en metalen onderdelen schoonmaken
Het gebruik van een niet-schurende, pluisvrije doek is de standaardmethode om metalen oppervlakken of andere horlogebandmaterialen te reinigen. U kunt de doek ook licht bevochtigen met zoet water om oppervlakken af ​​te vegen om aanhangende stofdeeltjes te verwijderen.

Gebruik tijdens het drogen een niet-schurende doek zoals een microvezeldoek om de band af te vegen voordat u deze weer aan de Apple Watch bevestigt. Vermijd het gebruik van schurende materialen, aangezien deze krassen kunnen veroorzaken en de afwerking van metalen banden en sluitingen dof kunnen maken. Het wordt ook aangeraden om geen agressieve chemicaliën te gebruiken om metalen banden schoon te maken.

Het schoonmaken van overige Apple Watch bandjes
De markt biedt verschillende soorten bandjes voor Apple Watches die passen bij uw behoeften en stijlvoorkeuren. Hieronder volgen benaderingen voor het reinigen van enkele van de algemeen verkrijgbare bandmaterialen.

Houten bandjes schoonmaken
Hout is, net als leer, een ander natuurlijk materiaal dat met de jaren en het gebruik zal veranderen. Dagelijkse reiniging met een niet-schurende, zachte microvezeldoek houdt de houten banden schoon en fris.

Als alternatief kunnen vuil en hardnekkig vuil worden gereinigd met een goed uitgewrongen vochtige doek. Maar een woord van waarschuwing, vocht is de natuurlijke vijand van hout. Zorg ervoor dat u de band volledig droogt om waterschade te voorkomen.

U kunt een houtconditioner gebruiken om de band er gepolijst en schoon uit te laten zien. Het helpt ook de duurzaamheid van de band te verbeteren en beschermt deze tegen de elementen.

Harsbanden schoonmaken
Deze duurzame banden zijn er in verschillende uitvoeringen, maar kunnen gemakkelijk breken als ze harde oppervlakken raken. Net als bij metalen banden kunnen schurende schoonmaakmiddelen en materialen krassen veroorzaken en het uiterlijk van deze banden dof maken.

De beste manier om ze schoon te maken is met een pluisvrije microvezeldoek en deze af te vegen. Het wordt ten zeerste aangeraden om de reinigingsinstructies op de verpakking te controleren voordat u verder gaat.

Klittenband schoonmaken
Klittenband is berucht omdat er draden en andere materialen in vast komen te zitten. Terwijl de algemene reinigingsmethode een pluisvrije, niet-schurende doek of warm water en zeepoplossing gebruikt, heeft het klittenbandgedeelte een andere behandeling nodig.

Om vuil en andere pluisjes te verwijderen, legt u het klittenbandgedeelte op een stevig oppervlak en borstelt u voorzichtig alle pluisjes en vuil weg met een tandenborstel. Zorg ervoor dat u de band voor gebruik volledig droogt.

Carbon fiber bandjes schoonmaken
Dit lichtgewicht en extreem duurzame materiaal kan worden gereinigd met een zachte doek zoals een microvezeldoek. Hoewel reiniging met een vochtige doek wordt aanbevolen voor hardnekkig vuil, moet u ervoor zorgen dat het water vers is. Zout water kan de integriteit van het materiaal aantasten.

Droog uw Apple Watch-bandje altijd goed af voordat u het opnieuw bevestigt om de levensduur te verlengen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Apple Watch Accu Online Kopen

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *